Bol kolestrollü bir enerji deposu :P
Hazır bir kavanoz garnitür
3 kaşık mayonez
3-4 diş sarmısak
2 kase yoğurt
Tuz
Hazırlanışı :
Tuz
Hazırlanışı :
İlk önce bir kabın içerisine yoğurt ve mayonezi boşaltalım ve iyice çırın.Daha sonra sarmısakları biraz tuz ekleyerek güzelce dövün.Dövdüğünüz sarmısakları yoğurt ve mayonezden oluşan karışıma ekleyinelim.Havuç, patates ve bezelyeden oluşan garnitürü de yoğurtlu karışımın üzerine dökün.( İsteyenler garnitür satın almak yerine havuç, patates ve bezelyeyi evde haşlayarak yapabilirler.Eğer kendiniz haşlayacaksanız önce havuç, daha sonra patates ve ardından bezelyeleri haşlayın.) Satalatayı iyice karıştırın ve servise hazır. İsteyen üzerini dereotu ile süsleyebilir...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder